*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Hamit Güneş: "Engellilerin Önündeki Engelleri Kaldıracağız"  (Okunma sayısı 1272 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Hamit Güneş: "Engellilerin Önündeki Engelleri Kaldıracağız"



AK Parti Malatya Merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı aday adayı Hamit Güneş, "Engellilerin önündeki engelleri kaldıracağız" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şubesi'ni ziyaret eden Hamit Güneş, "Allah nasip eder, partimizin organları da uygun görüp aday olursam ve başkan seçilirsem, engelliler için güzel projelerimiz var. Engelli kardeşlerimiz için araç tahsisi, yürüyüş yolları ve sosyal adaptelerden ayrı kalmamaları için yardımcı olmaya söz veriyorum. Engellilerin engelsiz bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

TSD Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise, "Göreve getirilmeniz halinde engellilerle ilgili tüm çalışmalarda destek vereceğiz. Hangi parti ve görüşte olursa olsun tüm adaylarımıza destek veriyoruz. Yapılacak tüm hizmetler Malatya ve engelliler için olacaktır. Ayrıca belediyede engellilere de yer verilmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nı da ziyaret eden Hamit Güneş, Başkan Hasan Meşeli'den dua ve destek istedi.

Hamit Güneş, "Farklılıklarımız zenginliğimizdir" diyerek, yaklaşan Muharrem ayını da kutladı. - Malatya


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : oranı (GSYO) oranını belirlemek için GSYO: 100 – İGP işlemi yapılır 7 Görme sisteminin yetersizlik oranından da, özür oranı hesaplanır bakınız tablo 3 DONANIM Standart oftalmolojik değerlendirme için gerekli donanıma ilaveten, fonksiyonel değerlendirme için aşağıdaki