*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Sorumluluk Projesi Kapsamında Protokol İmzal  (Okunma sayısı 1655 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Sorumluluk Projesi Kapsamında Protokol İmzalandı



Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Görme Engelliler Spor Federasyonu arasında 01-11kasım tarihleri arasında yapılacak olan Goalball Avrupa Şampiyonası için sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek anlaşması imzalandı. NEÜ Rektörlük makamında yapılan anlaşma Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Görme Engelliler Spor federasyonu başkanı Abdullah Çetin tarafından imzalandı. İmza töreninde Abdullah Çetin üniversiteye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, Rektör Şeker'i Yüzüncü Yıl Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan idmanı izlemeye davet etti.
 
Üniversite olarak sosyal ve kültürel projelere her zaman destek verdiklerini vermeye devam edeceklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker; "İlimizde ve ülkemizde ilk defa yapılacak olan şampiyonaya yaklaşık 14 ülkeden 200 sporcunun katılacak olması Konya adına da sevindirici bir durumdur. Gençlerimizi sporun evrensel mesajlarıyla yoğurmak çok önemli, bizde başta Abdullah bey olmak üzere, emeği geçen tüm federasyon yetkililerini kutluyor, başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından protokol imzalandı. İmza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ile federasyon yönetim kurulu üyeleri Servet Devebacak ve Mustafa Kandemir de katıldı.
 
Protokol imzasının ardından Federasyon yetkilileri ve Rektör Şeker Federasyon Takımının yaptığı idmanı izlediler. İdman sırasında TRT Spor tarafından Rektör Şeker'le kısa bir röportaj yapıldı. - haberler.com


Etiketler :trakea (4.halkaya kadar), alt trakea, bronşlarda parsiyel obstrüksiyon veya burunda (bilateral)Nazofarenksde tam kalıcı obstrüksiyon (fonksiyonel veya anatomik) Muayenede aşağıdakilerden bir veya birkaçı görülür: Orofarenks, larengofarenks, larenks, üst trakea