*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Otistik ve Engelli Çocuklar İçin Yoğun Mesai Başlıyor  (Okunma sayısı 1261 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Otistik ve Engelli Çocuklar İçin Yoğun Mesai Başlıyor

İzmir'de çoğunluğu rotaryen eşlerinden oluşan Ege İnner Wheel Kulübü 2013-2014 yılının ilk toplantısını üyelerin katılımıyla gerçekleştirdi. Ege İnner Wheel Kulübü olarak bu yıl 3 ana proje belirlediklerini açıklayan Kulüp Başkanı Melek Güsar bu yıl özellikle otistik ve engelli çocuklar için yoğun mesai harcayacaklarını söyledi. Dostlukları güçlendirmek, topluma hizmet vermek, uluslararası anlayışı geliştirmek ve Rotary projelerini destek olmak amacıyla Rotaryen eşleri tarafından kurulan Ege İnner Wheel Kulübü üyeleri 2013-2014 yılı projelerini ve hedeflerini görüşmek amacıyla Mövempick Otel'de bir araya geldi. Toplantıya çok sayıda davetli katılırken, bu yıl "Kadınlar için Varız" sloganıyla yola çıktıklarına dikkat çeken Ege İnner Wheel Kulübü Başkanı Melek Güsar, bu yıl Rotary Kulüpleriyle de işbirliği yaparak çeşitli okullarda ve semt evlerinde kültür, eğitim ve sağlık konularında bilgilendirme toplantıları yaparak projelerini anlatacaklarını ifade etti. Ayrıca bu yıl 3 ana proje için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade eden Güsar, Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Bölümü ve Ege Üniversitesi Engelli Çocuklar Rehabilitasyon ve Eğitim Parkı Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek otistik ve engelli çocukların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını işaret etti. Sosyal sorumluluk projelerine her yıl olduğu gibi bu yıl da devam edeceklerinin altını çizen Güsar, bu projelerin gerçekleşmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine de dikkat çekti. - Yeni Asır

Etiketler : saygınlığını korumak ve yükseltmek için çaba harcar. Bu alanda faaliyet gösteren her türlü kurum ve kuruluşlarla ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapar.