Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Ankara Engel Tanımaz Projesi ile Engelliler Spora Kazandırılacak
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Ankara Engel Tanımaz Projesi ile Engelliler Spora Kazandırılacak (Okunma sayısı 2123 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Eylül 27, 2013, 03:30:10 ÖS »
Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan ve Ankara Kalkınma Ajansınca desteklenen Ankara Engel Tanımaz projesi başladı. Projenin tanıtım toplantısı Ankara'da bugün yapıldı. Poje kapsamında engelli bireyler alanında uzmanlaşmış antrenörler eşliğinde sportif faaliyetler yürütülecek. Voleybol, Hentbol, Yüzme, Buz pateni, Tenis, Binicilik, Badminton, Basketbol, Atletizm, Taekvondo, Jimnastik, judo ve Yüzme branşarında yapılacak proje ile engelli sporcular nitelikli antrenörler sayesinde spora ve toplumam kazandırılacak.
ENGELLİLER SPORA KAZANDIRILACAK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhan Başoğlu tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada bir gün her bireyin engelli olabileceğini ifade etti. Başoğlu, proje kapsamında engelli gençlerin düzenli eğitim alacaklarını belirterek, Amacımız Ankara'da yaşayan bedensel ve zihinsel engelli gençlerimizin 12 farklı dalda spor yapacak. Branşında özel eğitim almış antrenörleri eşliğinde, düzenli olarak spor eğitimi almaları sağlamaktır dedi. Projenin Genel Koordinatörü ve Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan, proje kapsamında engellilere eğitim verecek antrenörlerin hizmet içi eğitime tabii tutulduğunu söyledi. Yavuzcan,Proje kapsamında önce antrenörlerimizi eğitimlerini tamamalayacağız. Gazi Üniversitesi öğretim görevlilerimiz ile engellileri eğitmeye yönelik antrenörlerimize eğitim vereceğiz dedi. 70 saatlik eğitim sonunda antrenörlerin sertifika alacaklarını ifade eden Yavuzcan,Sertifika alan antrenörlerimiz sporcuları eğitimlerini yaptıracaklar. Engelli bireyleri anlayan antrenörler engellileri her açıdan mükemmele yakın eğitecekler diye konuştu.
150 SPORCU, 52 ANTRENÖR
Proje kapsamında 52 antrenörün eğitim alacağını ifade eden Yavuzcan,Proje kapsamında 150 engelli çocuk ve gence eğitim vereceğiz dedi. Yavuzcan, bilimsel ve akademik olarak hem antrenör hemde sporcular yetiştirmek istediklerini belirterek, Biz bu projeyi uzun vadeli yapmak istiyoruz ve uzun yıllar engelli sporcular için bu faaliyetleri yürütmek istiyoruz diye konuştu.
27.09.2013 - DHA
Etiketler: ALPASLAN MAHALLESİ ERCİYES GAYRİMENKUL GÜLTEPE MAHALLESİ ERCİYES GAYRIMENKUL GESİ
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »