*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sosyal Yardım Dedikodusu Kadınları Topladı  (Okunma sayısı 1642 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sosyal Yardım Dedikodusu Kadınları Topladı
« : Eylül 28, 2013, 02:05:13 ÖS »
Sosyal Yardım Dedikodusu Kadınları Topladı

Adana’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kira yardımı yapacağı söylentisi vatandaşı ayaklandırdı.

Adana’da ilginç bir “sosyal yardımlaşma vakası” oluştu.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca kira yardımı yapılacağı duyulunca vakıf binası önünde vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Sonradan öğrenilen bilgiye göre duyum sadece dedikodudan ibaretti. Oluşan kalabalık üzerine vakıf çalışanları panolarına “Kira yardımı yoktur” ibareli duyuru astı. Lakin vatandaş beklemeye devam etti.

Merkez Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu, Barbaros, Yenibey, Hürriyet, Şakirpaşa, Ova, Uçak, Onur mahallelerinde Seyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca kira yardımı yapılacağı yönünde dedikodular yayılınca ilçe sakinleri 200 liralık yardım için vakıf binasına doğru yürüdü.

Oluşan kalabalık arasında yardımın sadece kadın vatandaşlara verileceği yönünde bir duyum oluşunca kadınlar vakıf önünde uzun bir kuyruk haline geldi. Ellerinde çocukları ile vakıf önünde toplanan kadınlara vakıf görevlileri burada yardım olmadığını söylemeye çalıştı. Yetkililerin sözlerine ve asılan duyurulara aldırış etmeyip inanmayan kadınlar bekleyişlerini sürdürdü.

Kaynak sosyalyardimlar.net ulaşmak için tıklayın

Etiketler: Kira Yardımı, Manşet Haberleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı PropolisPlus hangikredi bank herbalife - ana sayfa - internette para kazanma - internette para kazanma yolları - internette para kazanma yöntemleri - internetten iş imkanı - internetten iş yapmak 2022 Aylığı ve Evde Bakım Maaşı Birleşecek Türkiye'de Sosyal Yardım Dul Maaşı Rehberi