*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: “Bir Yastıkta Yarım Asır” ve “41 Kere Maşallah”  (Okunma sayısı 1686 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
“Bir Yastıkta Yarım Asır” ve “41 Kere Maşallah”
« : Eylül 09, 2013, 01:28:13 ÖS »
“Bir Yastıkta Yarım Asır” ve “41 Kere Maşallah”



Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü 40 yıl ve üzerinde evliliği olanlar için bir etkinlik programı düzenledi.

SYD vakıfları için proje duyurusu: 6-7-8 Mart 2013 tarihlerinde; Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören SYD Vakfı, Keçiören Belediyesi, Anadolu Kadın Derneği ve diğer iştirakçilerin işbirliği ile “BİR YASTIKTA YARIM ASIR” ve “41 KERE MAŞALLAH” Projeleri kapsamında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızdan sosyal yardım alan, en az 40 yıl ve üzerinde evliliklerini sürdüren 81 çift Ankara’da misafir edilecektir.

Bu minvalde söz konusu projelere ilişkin genel esaslar aşağıda sunulmuştur. Söz konusu proje kapsamında katılımcı sağlayacak vakıfların aşağıda belirtilen esasları dikkate almaları rica olunur.

1. Projeler, evlilikleri bir ömür boyu süren çiftlerin bir araya getirilerek, evlilikte sevgi, saygı ve hoşgörünün öneminin vurgulanması, uzun yıllardır evli olan çiftlerin deneyimlerinin kamuoyuna aktarılması amacıyla hazırlanmıştır. Ayrıca ekonomik yoksunluğa rağmen dayanışma ve hakkaniyet kültürü ile aile birlikteliğinin, bir ömür boyu sürdürülebileceğini yeni nesillere göstermek amaçlanmıştır.

2. Proje kapsamında, yurdumuzun her ilinde yaşayan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızdan sosyal yardım alan, en az 40 yıl ve üzerinde evliliklerini sürdüren ve tercihen bu güne kadar Ankara’yı ziyaret etme fırsatı bulamamış olan 81 çift Ankara’ya getirilecektir. Ankara’da 3 gece konaklayacak olan çiftlerin, otel, şehir içi ulaşım, yemek ve gerek duydukları tüm ihtiyaçları ile katılacakları tüm program ve etkinlikler ücretsiz olarak karşılanacaktır.

3. 81 İl SYD Vakıflarınca şartlara uyan, seyahate engel sağlık problemi olmayan bir çift belirlemeleri ve belirlenen çiftlerin gidiş – dönüş giderlerinin ilgili vakıflarca karşılanması ve Ankara’ya varış tarihleri ve kullanacakları ulaşım şeklinin (otobüs, tren, uçak ücretleri) Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınabildirmeleri hususu önemle duyurulur.


Kaynak sosyalyardimlar.net ulaşmak için tıklayın

Etiketler: SYDV, SYGM