Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
(Moderatör:
melleseferi
) »
Yardıma Muhtaçların Faydalanacağı Sosyal Market Açıldı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Yardıma Muhtaçların Faydalanacağı Sosyal Market Açıldı (Okunma sayısı 2459 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Yardıma Muhtaçların Faydalanacağı Sosyal Market Açıldı
«
:
Nisan 14, 2012, 02:51:02 ÖS »
Kayseri'nin Özvatan İlçesinde muhtaçların faydalanması için hayırseverlerin yardımıyla Sosyal Market açıldı.
Sosyal Market gıda, giyim, kırtasiye, temizlik gibi bir evin zorunlu olan ihtiyaçları olan malzemelerin bulunduğu 4 bölümden oluşuyor. Yardıma muhtaç Özvatanlılar kendilerine verilen yardım çeki ile buradan evlerine gerekli olan erzakları temin edebiliyor.
Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'nin açılışını gerçekleştirdiği Sosyal Market'te bir evin ihtiyacı olan tüm zorunlu eşyalar bulunmaklar beraber Sosyal Market uygulamasına birçok hayırseverin katkıda bulunduğu bildirildi.
Sosyal Market ile ilgili bilgi veren Özvatan Kaymakamı Osman Uğurlu, "İhtiyaç sahipleri bu markete gelerek kendilerine verdiğimiz yardım çeki karşılığında Sosyal Market'in imkanlarından faydalanabilecek. Yardım çekini alan ve önceden tespit ettiğimiz yardıma muhtaç vatandaşlarımız Sosyal Marketimize gelerek istediği yardım malzemesi alabilecek. Evlerde kullanılmayan her çeşit eşyasının, mobilyanın, mutfak malzemelerinin, yardıma muhtaç vatandaşlar için Sosyal Market'e bağışlanabilecek ve biz bu yardımları onlara ulaştıracağız" diye konuştu.
Kaymakam Uğurlu daha sonra Sosyal Markete yardımda bulunan tüm hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç bildiğini söyleyerek Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ile beraber Sosyal Market'i gezdi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ENGELSİZ YARINLAR İÇİN HEP BİRLİKTE ELELE
www.bizdevariz.net
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]