*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yaşlı ve Engelli Bireyler Valilik Hizmet Binasına Asansör İstiyor  (Okunma sayısı 102 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Yaşlı ve Engelli Bireyler Valilik Hizmet Binasına Asansör İstiyor



Kentte birçok kamu kurumunun içinde bulunduğu Ardahan Valiliği hizmet binası yaşlı ve engelli bireyler için çileye dönüştü.

Devlet kurumlarıyla olan işlerini halletmek için Ardahan Valiliği hizmet binasına gelen birçok yaşlı ve engelli birey, binada asansör olmadığı için valiliğin üst katlarına çıkmakta zorluk çektiklerinden dert yanıyor.

1992’de il olan ve hemen akabinde temeli atılarak inşaatına başlanan Ardahan valiliği hizmet binası, uzun süren yapım süreci sonrası 15 yılın ardından hizmete girmiş ancak 5 kat olarak yapılan binaya insanların kullanması için asansör konulmamıştı.

Ardahan’da yaşlı ve engelli bireylerin en çok ziyaret ettiği kamu kurumu olan Valilik hizmet binasına gelen kişiler bina da asansör olmadığı için üst katlara çıkmakta zorluk çektiklerini ve sağlıklarının buna izin vermediği için Valilik hizmet binasına asansör yapılmasını talep ediyor.

Kaynak: ArdahanHaber


Ardahan Valiliği Engelli Asansörü Engelli Bireyler Erişilebilirlik kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri