*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Muğla’nın Seydikemer İlçesinde ‘Engelsiz Park’ Açıldı  (Okunma sayısı 334 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Muğla’nın Seydikemer İlçesinde ‘Engelsiz Park’ Açıldı



Muğla’da, Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan ‘engelsiz park’ hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli “Seydikemer’de bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

Menekşe Mahallesi’ndeki Bisiklet ve Yürüyüş Yolu güzergahında bulunan 300 metrekarelik alana kauçuk zemin döşenip, hem engelli bireyler için engelsiz park hem de çocuk oyun gurubu kazandırıldı. Böylece engelli çocuklar, yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynayabilecekler.

Seydikemer’de bir ilki gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Akdenizli; “Engelli bireylerimiz için Engelsiz Parkı ilçemizde hizmete açtık. 300 metrekarelik alan içerisinde hem engelli bireylerimiz için engelsiz parkımız hem de çocuk oyun gurubumuz var. Huzur kenti ilçemizde engelli bireylerimizin de mutlu, huzurlu yaşamaları bizler için büyük önem arz ediyor. Seydikemer’imize, çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Menekşe Mahallesi Muhtarı Fatih Köymen de Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

gercekfethiye.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER EngelliEngelsiz ParkMuğlaSeydikemer kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri