*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Mersin’de 8 Yaşındaki Engelli Üçüzleri Yangın Ayırdı  (Okunma sayısı 185 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Mersin’de 8 Yaşındaki Engelli Üçüzleri Yangın Ayırdı



Mersin’de bir evde çıkan korkunç yangın üçüzleri ayırdı. Çıkan yangında anne çocuklardan birini kurtarırken diğer ikisine ulaşamadı. Üçüz olan 8 yaşındaki çocuklardan 2’si hayatını kaybederken küçük çocukların engelli olduğu öğrenildi.

Mersin’de akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Buluklu’da meydana gelen olayda Cesur ailesinin yaşadığı apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında baba Engin Cesur’un dışarda, anne Zeliha Cesur ile ikisi engelli 8 yaşındaki üçüz çocukları Egemen, Nevzat ve Şükriye Nisa’nın evde olduğu öğrenildi. Annenin çocuklarından Nisa’yı yaralı olarak kurtardığı diğerlerine ulaşamadığı belirtildi.

“Engelli Olan Egemen ve Nevzat Hayatını Kaybetti”

Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Ekipler kırsal mahalleye ulaşmasının ardından alevlere müdahale etti. Yangın söndürülmesinin ardından çocuklardan engelli olan Egemen ve Nevzat’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yangında dumandan etkilenen anne ile ağır yaralı Nisa ise ambulansla şehir hastanesine sevk edildi.

Cumhuriyet savcısı nezaretinden polis olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sonrasında çocukların cansız bedeni evden çıkarılarak cenaze aracı ile otopsi için morga götürüldü.

Türkiye Gazetesi


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Engelli ÇocukEv YangınıMersinToroslar kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri