*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TCG Anadolu Gemisi İçin Tekerlekli Sandalyesiyle Tüm Engelleri Aştı!  (Okunma sayısı 293 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
TCG Anadolu Gemisi İçin Tekerlekli Sandalyesiyle Tüm Engelleri Aştı!



Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu’yu ziyarete gelen bireyler kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Tekerlekli sandalyesiyle gemiyi görmeye gelen bir birey, “Tüm engellere rağmen sırf gemiyi görmek için buraya kadar geldim” dedi. TCG Anadolu’yu görmek için farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen pek çok kişi olduğu görüldü.

Cumhurbaşkanı’nın katılımıyla geçtiğimiz hafta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine katılan TCG Anadolu gemisi, Sarayburnu Limanı’nda bireylerin ziyaretine açıldı. Gemiyi görmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruk kilometrelerce uzadı. Sırada bekleyenler, geminin dışarıdan bile çok ihtişamlı olduğunu, içeriye girip gezmek için sabırsızlandıklarını söyledi. TCG Anadolu’yu farklı şehirlerden ve ülkelerden pek çok kişinin ziyaret ettiği öğrenilirken, bir bireyin tüm engellere rağmen tekerlekli sandalyesiyle gemiyi görmeye geldiği görüldü.

“Tüm Engellere Rağmen Sırf Gemiyi Görmek İçin Buraya Kadar Geldim”

Durmuş Güven isimli yürüme engelli birey, tüm engellere rağmen TCG Anadolu’yu görmeye geldiğini söyleyerek, “Savaş gemisine gidiyorum, iniş yapacağım. Bunu görmek için ömrünü harcayanlar var. Tüm engellere rağmen sırf gemiyi görmek için buraya kadar geldim” dedi.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER EngelliSİHA GemisiTCG AnadoluTekerlekli Sandalye kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri