*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya’da Bedensel Engellilerin Çalınan Ekmek Tekneleri Teslim Edildi  (Okunma sayısı 295 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Antalya’da Bedensel Engellilerin Çalınan Ekmek Tekneleri Teslim Edildi



Antalya’da 10 yıldır dost olan 2 bedensel engelli arkadaşın uçan balon satmak için kullandıkları engelli araçlarını çalan genç yaştaki 5 şüpheli, polis tarafından çaldıkları araçlarla birlikte yakalandı.

Olay, 11 Nisan Salı günü saat 03:30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1408 Nolu Sokak üzerindeki bir apartmanın bahçesinde yaşanmıştı. Kimliği belirsiz 5 kişilik hırsızlık şüphelileri, henüz 2 yaşındayken yüksek ateşten dolayı bedensel engelli olarak kalan 3 çocuk babası Salih Ceylan (46) ve yine doğuştan bedensel engelli 10 yıllık dostu Soner Yılmaz’a (52) ait engelli motosikleti ile akülü aracı çalmıştı. Sabah kalktıklarında araçlarını göremeyen 2 arkadaş, güvenlik kameralarını izlediğinde neye uğradığını şaşırdı. Araçlarının çalınmasının büyük üzüntüsünü yaşayan Ceylan ve Yılmaz, şüpheliler hakkında polise şikayetçi oldu.

“Didik Didik Aradılar, Hem Şüphelileri Hem Araçları Buldular”

Harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri bulmak için güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Çok sayıda kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, adreslerini tespit ettikleri şüphelileri, çaldıkları araçlarla birlikte yakaladı. Şüpheli D.S., B.E.E., F.D., A.A. ve G.P. dün emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

“Ekmek Teknesini Ayağına Kadar Getirdiler”

Ceylan ve Yılmaz’ın engelli araçları, polis otoparkından bir araca yüklenerek çalınan adrese götürüldü. Ekipler tarafından kamyonetten indirilen araçlar, Salih Ceylan’a teslim edildi. Ekmek teknesine kavuşmasının mutluluğunu yaşayan Ceylan, ekiplere tek tek teşekkür etti.

“Onlar Bizim Canımız, Ciğerimiz”

Sevincini paylaşan Ceylan, “Allah’tan motorum bulundu. Tüm polis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aracı da buraya getiremeyecektim. Sağ olsunlar buraya kadar getirdiler. 2 gün boyunca benim için uğraştılar. Onlar bizim canımız, ciğerimiz. Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi.

haberantalya.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Akülü AraçAntalyaBedensel EngelliEngelli AraçlarıMuratpaşa kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri