*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İlkadım Belediyesi’nde Çalışan Engelli Personel Şefi Tarafından Darp Edildi  (Okunma sayısı 261 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İlkadım Belediyesi’nde Çalışan Engelli Personel Şefi Tarafından Darp Edildi



Samsun İlkadım Belediyesi kadrosunda temizlik görevlisi olarak engelli kadrosunda çalışan Ali Aydın, şefi Yakup Ervan tarafından darp edildi.

Olay dün sabah saatlerinde modern pazarının bulunduğu alanda meydana geldi. İlkadım Belediyesi temizlik işlerinde engelli kadrosunda çalışan Ali Aydın işi başındayken, şefi Yakup Ervan ve şoförü tarafından araçla alınarak 200 evler mahallesi civarında bulunan tenha bir alana götürülerek darp edildi ve tehdit edilip orada bırakıldı.

Darp edildiğini abisine anlatan Ali Aydın, bulunduğu yerden alınarak hastaneye götürüldü ve darp raporu aldı. Ardından polis merkezine giderek şefinden şikayetçi oldu.

Darp edilen Ali Aydın’ın ağabeyi yaptığı açıklamada; “Kardeşim yıllardır İlkadım Belediyesi’nin engelli kadrosunda temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Sosyal medyasında yıllardır aynı alanda görevlendirildiği ve iş yükünün fazla olduğuna dair bir yakınmada bulunmuş ve bu paylaşımdan dolayı da, şefi Yakup Ervan bizi şikayet ediyorsun diye tehdit etmiş. Sonrasında kardeşim çalışırken bulunduğu yerden alınıp 2 kişi tarafından darp edilmiş. Darp olayından sonra şefiyle konuştum ve biz onu defalarca uyardık diye bir ifade kullandı. Engelli bir insanı bu şekilde nasıl vicdansızca darp ederler aklım almıyor” dedi.

samsunsonhaber.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER DarpEngelli PersonelEngelliye Şiddetİlkadım BelediyesiSamsunTemizlik Görevlisi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri