*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çorum’da Bir Saldırgan, Yaşlı Kadına Cinsel İstismarda Bulunmaya Çalıştı  (Okunma sayısı 246 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Çorum’da Bir Saldırgan, Yaşlı Kadına Cinsel İstismarda Bulunmaya Çalıştı



Çorum’da gece saatlerinde 72 yaşındaki kadının evine giren bir kişi, yaşlı kadına saldırdı. Önce cinsel istismarda bulunmaya çalışan saldırgan, daha sonra yaşlı kadını darp etti. Çığlıkları üzerine komşularının yardımıyla saldırgandan kurtulan kadın, olayı polise bildirdi. Şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Çöplü Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddialara göre, yalnız yaşayan N.A. adlı kadının gece saatlerinde evinin elektriği kimliği belirsiz bir kişi tarafından kesildi. Yaşlı kadın karanlıkta ayağa kalktığı sırada eve giren bir şahsın kendisine doğru geldiğini gördü.

“Saldırgan Kayıplara Karıştı”

Şahıs, N.A.’ya önce cinsel saldırıda bulunmaya çalışıp daha sonra darp etmeye başladı. Yaşlı kadın ile bir süre boğuşan şahıs, kadının çığlıkları üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

“Yaşlı Kadın Tedaviye Alındı”

Vatandaşların ihbarı üzerine belirtilen adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaşlı kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar sürüyor.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Cinsel İstismarCinsel SaldırıÇorumDarpYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri