*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yalova’da Yabancı Uyruklu Çift, Evinde Ölü Bulundu  (Okunma sayısı 169 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Yalova’da Yabancı Uyruklu Çift, Evinde Ölü Bulundu
« : Mart 22, 2023, 01:07:44 ÖÖ »
Yalova’da Yabancı Uyruklu Çift, Evinde Ölü Bulundu



Yalova’da yaşayan yabancı uyruklu Ahmet Albasuidi (68) ve eşi Fatiyah Saif Saim Albasuidi’nin (50) evinden kötü koku geldiğini fark eden komşuları durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, çiftin cesetlerini buldu.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki bir binanın 3.katında yaşandı. Demirören Haber Ajansı’nda yer alan haberdeki iddiaya göre; evden gelen kötü kokulardan şüphelenen komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Kapının açılmaması üzerine daireye çilingir yardımı ile giren polis ekipleri, Umman vatandaşı olduğu belirtilen 68 yaşındaki Ahmet Albasuidi ve Kenya vatandaşı 50 yaşındaki eşi Fatiyah Saif Saim Albasuidi’nin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen savcının ilk incelemesinin ardından cesetler kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yalova Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Yabancı UyrukluYalovaYaşlı AdamYaşlı ÇiftYaşlı Kadın Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri