*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Survivor Yarışmacısı Nagihan, İki Kanser Türüne Birden Yakalandı  (Okunma sayısı 305 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Survivor Yarışmacısı Nagihan, İki Kanser Türüne Birden Yakalandı



Son olarak Survivor 2022 All Star’da yarışan ve yarışmayı altıncı olarak tamamlayan ünlü isim Nagihan Karadere’den sevenlerini üzen haber geldi. Survivor 2022 All Star’da yarışan Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıkladı. Ünlü ismin iki kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı.

“Kanser Olduğumu Öğrendim, Saatlerdir Ağlıyorum”

Nagihan Karadere, sağlık durumuna ilişkin üzücü gelişmeyi açıklamıştı:

“Bir ay önce kanser olduğumu öğrendim, saatlerdir ağlıyorum. Hastalığımı ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söyledim. Lütfen benim için dua edin”

“İlk Duyduğumda Dünyam Başıma Yıkıldı”

Ünlü iş insanı Sarah Haderi geçtiğimiz gün sahibi olduğu mekanda düzenlenen doğum günü partisi ile bütün sevenlerini bir araya getirdi. Nagihan Karadere de doğum gününe katılanlardandı. Geçtiğimiz haftalarda kanser olduğunu öğrenen Karadere süreç hakkında, “İlk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladığım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu” dedi.

“Rahim ve Göğüs Kanseri”

Karadere, sürecin devamında neler olacağı hakkında ise, “Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledicem inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama” diye konuştu.

Posta


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Acun IlıcalıGöğüs KanseriKanserNagihan KaradereRahim KanseriSurvivor 2022Survivor All Star Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri