*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bingöl’de Engelli Babası ve Kardeşi İçin Yol Talebinde Bulundu  (Okunma sayısı 300 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Bingöl’de Engelli Babası ve Kardeşi İçin Yol Talebinde Bulundu



Bingöl Merkeze bağlı Sancak Beldesi Balıklıçay köyünde ikamet eden Halis Baki, engelli babası ve kardeşi olduğunu belirterek, İl Özel İdaresi yetkililerden yol talebinde bulundu.

Merkeze bağlı Sancak Beldesi Balıklıçay köyünde ikamet eden Halis Baki, engelli babası ve kardeşi için yetkililere çağrıda bulundu. Evlerine giden yolun çamurlu olduğunu, 2 günde bir hastalarını hastaneye götürmek zorunda olduğunu belirten Baki, yolun kullanışsız olması nedeniyle sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Özellikle kış aylarında sıkıntı yaşadığını aktaran Baki; “Yarın kar yağarsa ben hastalarımı nasıl araca ulaştıracağım? Daha önce de talepte bulundum ancak bir gelişme olmadı. Kurum amirlerimizden ricamız, bu çağrımıza bir ses versinler. Babamı ve kardeşimi 2 günde bir hastaneye götürmek zorundayım. Eğer kar yağarsa ikisini nasıl götürürüm bu yolda? Lütfen bu yolu yapın” diye konuştu.

capakcurgazetesi.com.tr


ETİKETLER Balıklıçay KöyüBingölEngelliSancak BeldesiUlaşılabilirlikYol Yapımı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri