*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ampute Milli Futbol Takımımız, Meksika’ya Gol Yağdırdı!  (Okunma sayısı 337 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ampute Milli Futbol Takımımız, Meksika’ya Gol Yağdırdı!



Ampute Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası son 16 turunda Meksika’yı 5-0 yenerek, çeyrek finale yükseldi. Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde yarın Fas ile karşı karşıya gelecek.

Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) “Türkiye Futbol Oynuyor” projesi kapsamında destek verdiği, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası’nın son 16 turunda Meksika ile karşı karşıya geldi.

“Ömer Güleryüz Hat-Trick Yaptı”

TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan maçın ilk yarısını ay-yıldızlı ekip, 11 ve 23. dakikasında Ömer Güleryüz’ün attığı gollerle 2-0 önde tamamladı.

“İkinci Yarıda Vites Artırdık”

Karşılaşmanın 38. dakikasında Savaş Kaya’nın attığı golle skoru 3-0’a getiren Milliler, 40’ta Ömer Güleryüz’ün attığı golle farkı 4’e çıkardı. 49’da Şeyhmus Erdinç maçın skorunu belirledi: 5-0.

“Çeyrek Final Yarın”

Dünya Kupası’nda şampiyonluğu hedefleyen Ay-Yıldızlılar, çeyrek finalde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Fas ile karşılaşacak. Müsabaka yarın saat 20.00’de başlayacak.

Milliyet


 KATEGORİLER SporVideo Galeri
 ETİKETLER Ampute FutbolÇeyrek FinalDünya KupasıFasMeksikaMilli TakımÖmer GüleryüzTFF Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45