*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sel Sularından Kurtarılan Yaşlı Kadın Hastanede Öldü  (Okunma sayısı 239 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Sel Sularından Kurtarılan Yaşlı Kadın Hastanede Öldü
« : Ağustos 28, 2022, 04:31:29 ÖÖ »
Sel Sularından Kurtarılan Yaşlı Kadın Hastanede Öldü



Orhangazi’nin Paşapınar Mahallesi’nde sel sularıyla sürüklendikten sonra vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılan 4 kişiden birisi olan Aliye Yıldırım vefat etti.

Çarşamba akşamı Orhangazi’yi etkisi altına alan yoğun yağmur yağışı kırsal Paşapınar Mahallesi’nde üzeri sonradan kapatılan derenin taşmasıyla sele neden olmuştu. Hafta sonları Paşapınar’a gelerek prefabrik evlerinde kalan bir aile sel sırasında evleri su alınca dışarı çıkmak zorunda kalmış ve sel sularına kapılmıştı.

“Son Anda Kurtarıldılar”

Sel sularıyla sürüklenen 4 kişi için arama çalışması başlatıldı. Mahalle sakinlerine bir süre sonra ekipler de eşlik etti. Sular arasında kalan Paşapınar Mahallesi’nde sürüklenen 4 kişi vatandaşlar ve ekiplerin yardımı ile kurtarılarak Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine kaldırıldı.

“Acı Haber”

Selden kurtarılanlar arasındaki Aliye Yıldırım’dan acı haber geldi. 72 yaşındaki talihsiz kadının yaşam savaşı 2 gün sürdü. Aliye Yıldırım’ın tedavi gördüğü Bursa Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi.

İHA


ETİKETLER Bursa Şehir HastanesiOrhangaziPaşapınar MahallesiSel FelaketiYaşlı Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri