*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ataması Yapılmayan Engelli Öğretmenler Fidan Kampanyası Başlattı  (Okunma sayısı 502 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Ataması Yapılmayan Engelli Öğretmenler Fidan Kampanyası Başlattı



Ataması Yapılmayan Engelli Öğretmenler, orman yangınlarının ardından “Doğaya nefes ol” diyerek fidan kampanyası başlattı.

Günlerce süren orman yangınlarının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ataması yapılmayan engelli öğretmenler sosyal medya üzerinden “Fidan Kampanyası” başlattı.

Ataması Yapılmayan Engelli Öğretmenler Grubu Adına gazetemize konuşan (AEÖG) Ümit Badak, “Ülkemizde süren yangınlardan sonra atanamayan 2 bin 511 engelli öğretmen olarak sosyal sorumluluk projesi başlattık. ‘Doğaya Nefes Ol’ adını verdiğimiz fidan bağışı kampanyamızla yanan ormanlarımızın yeniden yeşermesi için fidan kampanyası başlattık. ‘Siz de doğaya bir nefes vermek ister misiniz?’ sloganıyla yanan ormanlara bir nefes olmak istedik” dedi.

“BİZ NEFES ALAMIYORUZ AĞAÇLAR ALSIN”

Üç kez ertelendikten sonra yapılan EKPSS’ndan sonra kendilerine verilen atama sözlerinin tutulmadığını hatırlatan Badak, “MEB tarafından 2021 Haziran ayında atanacağımız yönünde yapılan açıklamalara rağmen atamamız hâlâ yapılmadı. Bizim ailelerimizin artık nefes alacak gücümüz kalmadı, bari ağaçlar nefes alsın istiyoruz” diye konuştu.

Evrensel


ETİKETLER Ataması Yapılmayan Engelli ÖğretmenlerEKPSSFidan KampanyasıMilli Eğitim BakanlığıOrman Yangınları pediatri kliniği asistanları ve çocuk uzman hekimlerine, Kayseri Üniversitesi Çocuk Acil Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Çocuk Yoğun Bakım
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri