*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aydın’da Engelli Araçlı Yolcuya Çarpan Sürücü Kaçtı  (Okunma sayısı 397 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Aydın’da Engelli Araçlı Yolcuya Çarpan Sürücü Kaçtı



Aydın’da engelli aracıyla yolda ilerleyen yaşlı adama çarparak yaralanmasına neden olan sürücü, olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazanın ardından polis ekipleri kaçan vicdansız sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaza, Efeler ilçesi Doğu Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Çakmakçılık yapan Mevlüt A. engelli aracıyla çalıştığı iş yerine giderken henüz ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 09 ABN 668 plakalı bir transit araç şerit değiştirip engelli aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletli engelli aracındaki Mevlüt A. yere düşerek kafasını betona çarptı. Kazaya karışan sürücü ise olay yerinden kalkamayan engelli yaşlı adama yardım etmek yerine kaçtı.

KAZA ANI KAMERADA
Kazada yaralanan Mevlüt A’ya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri plakası belirlenen şüpheli araçtan yola çıkarak sürücüyü bulmak için çalışma başlattı. Kaza anı da bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde engelli aracının kendi şeridinde ilerlerken, kırmızı ışıkta bekleyen aracın şerit değiştirip engelli aracına çarptığı görüldü.

sesgazetesi.com.tr
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri