*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ankara'da Huzurevinde Korkutan Yangın  (Okunma sayısı 497 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ankara'da Huzurevinde Korkutan Yangın
« : Nisan 21, 2020, 12:50:49 ÖS »
Ankara'da Huzurevinde Korkutan Yangın



Ankara'nın Çankaya ilçesindeki huzurevinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekibi, söndürme çalışması başlatırken, sağlık görevlileri de dumandan etkilenen yaşlılara müdahale etti. Öte yandan Ankara Valiliği, "Çankaya ilçemizde özel bir gediatri ve yaşlı bakım merkezinde yangın meydana gelmiş merkezde kalan sakinlerin tamamı kontrol amaçlı olarak hastaneye alınmıştır. Yangın kontrol altına alınmış olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır." açıklamasında bulundu.

Mutlukent Mahallesi 1961 Sokak'ta bulunan özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezinde, saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle 3 katlı binadan yükselen alevleri fark eden görevliler, huzurevi sakinlerini dışarı çıkardı.

Dumandan etkilenen bazı yaşlılar, binanın yakınında çimlere yatırıldı. Haber verilmesiyle itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi.

Sağlık görevlileri, hemen yaşlılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Valiliği, "Çankaya ilçemizde özel bir gediatri ve yaşlı bakım merkezinde yangın meydana gelmiş merkezde kalan sakinlerin tamamı kontrol amaçlı olarak hastaneye alınmıştır. Yangın kontrol altına alınmış olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır." açıklamasında bulundu.

17.04.2020 - DHA



Etiketler : edilmektedir kayseri rentekdiyaliz diyaliz sağlık diyalizmerkezi diyaliztedavisi diyaliz talas turkey health dialysisegzersiz hastaneden taburcu olduk çok şükür cansum daha iyi yanıkları belsin