*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milli Masa Tenisçilerimiz Ferdilerde 6 Madalya Kazandı  (Okunma sayısı 689 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Milli Masa Tenisçilerimiz Ferdilerde 6 Madalya Kazandı
« : Ekim 14, 2019, 04:50:50 ÖS »
Milli Masa Tenisçilerimiz Ferdilerde 6 Madalya Kazandı

Para Masa Tenisi Uluslararası Turnuvası'nda mücadele eden Milli Takımımız, ferdi müsabakalarda 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 6 madalya kazandı.

Masa Tenisi Milli Takımımız, Finlandiya'nın Pajulahti kentinde devam eden ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için puan niteliği taşıyan Para Masa Tenisi Uluslararası Turnuvası'ndaki ferdi müsabakalarını tamamladı. Milli sporcularımız, erkekler ve kadınlarda 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 6 madalya elde etti.

Erkekler klas 4'te Abdullah Öztürk altın, Nesim Turan bronz madalya kazanırken klas 5'te Ali Öztürk gümüş madalyaya uzandı.

Kadınlar klas 3'te üçüncülük kürsüsünde birlikte yer alan Nergiz Altıntaş ve Hatice Duman, klas 4'te ise İrem Oluk bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli masa tenisçilerimiz, 13 Ekim Pazar günü sona erecek turnuvaya takım müsabakalarıyla devam edecek.

13.10.2019 - tbesf.org.tr

Etiketler : uzatmanı bekliyorum hiçbir acıyı umursamadan halbuki sen ölümüm oluyorsun her nefes alışımda ve ben korkuyorum hiç bilmediğin beni terketmendens en benim için kırk yılda bir gibisin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri