*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakem Semineri Sona Erdi  (Okunma sayısı 464 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakem Semineri Sona Erdi
« : Eylül 18, 2019, 12:16:26 ÖÖ »
Tekerlekli Sandalye Basketbol Hakem Semineri Sona Erdi



13 Eylül Cuma günü Aksaray Paralimpik Oyunlar Merkezi'nde başlayan seminere Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, Tekerlekli Sandalye Basketbol Branş Asbaşkanı Önder Yurdagül, Eğitim Kurulu Başkanı Selçuk Kaçın, Teknik Kurul Başkanı Emin Bayramlar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ertuğrul Atak ve Üyeleri Hasan Bayramlar, Erol Dikkan, Adnan Coşkun Gücenmez, IWBF kokartlı hakem ve uluslararası eğitmen Nurettin Bilmez ile 45 kişiden oluşan hakem katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Uztürk, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgi sunarken hakemlere seminer için başarılar diledi.

Seminerde hakemlere tekerlekli sandalye basketbol müsabaka görüntüleri izletilerek karşılaşmaların görsel analizlerinin yapılması, rapor doldurma esasları ve özel hakem eğitim dersleri eğitimi verildi. Aynı zamanda hakemlere yönelik atletik test uygulaması yapıldı.

Seminer, 15 Eylül Pazar günü yapılan yazılı sınav ile sona erdi.

16.09.2019 - tbesf.org.tr



Etiketler : sonra öğretmenine şunu söylemek için kaldı öğretmenim bugün aynı annem gibi melikgazi kokuyordunuz çocuklar gittikten sonra en az bir saat ağladı o günden kayseri talas kocasinan belsin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri