*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınav Sonuçları Açıklandı!  (Okunma sayısı 1052 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Anadolu Üniversitesi AÖF Final Sınav Sonuçları Açıklandı!

Anadolu Üniversitesi tarafından 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen final sınavı sonrası heyecan başlamıştı. Uzun bir süre bu sınava hazırlanan adaylar iyi sonuçlar alarak yaz tatiline keyifli girmenin planlarını yapıyor. Öte yandan konu ile ilgili yüz binlerce kişinin beklediği AÖF sınav sonuçları açıklaması geldi. Anadolu Mobil üzerinden açıklanması beklenen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklandı!

Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi final sınavları 24-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yüzbinlerce kişinin katılım sağladığı sınav sonrasında yayınlanan sorular ile doğru ve yanlışlarını kontrol etme imkanı bulan adaylar şimdi ise AÖF sınav sonuçları açıklaması bekliyor. Anadolu Mobil üzerinden yayınlanması düşünülen 2019 AÖF sınav sonuçları ile ilgili beklenen açıklama geldi.

Eğitim hayatına Açık Öğretim Üniversitesi'nde devam eden öğrenciler için heyecanlı bekleyiş bugün sona erdi. AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı.

13.06.2019 - Sabah

Etiketler : rüya geceleyin gündüzün Sen bir yağmur ince hazin Sen şarkılarca büyük hüzün Sen yolunu kaybeden yolcuların üstüne Bir ömür boyu yağan bir ömür boyu karşın ayı çalan ellerim kayseri