*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Evde Bakım Maaşı Yatan İller Hangileri?  (Okunma sayısı 569 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Evde Bakım Maaşı Yatan İller Hangileri?
« : Şubat 12, 2019, 12:51:00 ÖÖ »
Evde Bakım Maaşı Yatan İller Hangileri?



Evde bakım maaşının yatıp yatmadığı merak edilen konular arasında yerini aldı. Evde bakım maaşı yatan illerin listesi yoğun ilgi görüyor. Zamlı evde bakım paraları şubat ayında ödeneceği duyurulmuştu. Alınabilmesi için, engelliye bakan kişiyle engelli arasında kan bağı bulunması veya üvey akraba olunması, engelliye bakan kişinin aynı adreste ikamet etmesi biri şartların bulunduğu evde bakım maaşı bakıma muhtaç olduğu gerekli belgelerde kanıtlanmış hastalara bakan kişilere verilen hasta bakım parasıdır. Evde bakım maaşı alan vatandaşların yardım ücretleri her ay düzenli olarak yatırılıyor. Sorgulama ile ilgili merak edilenlere haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Evde bakım maaşı yatan iller 11 Şubat 2019 itibari ile merak ediliyor. Evde bakım parasının yatıp yatmadığı araştırılıyor. Bu yardım, bakıma muhtaç olduğu gerekli belgelerde kanıtlanmış hastalara bakan kişilere verilen hasta bakım parasıdır.  Evde bakım maaşı alan vatandaşların yardım ücretleri her ay düzenli olarak yatırılıyor. Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

SMS İLE SORGULAMA

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

İster sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

11.02.2019 - aksam.com.tr


anahtar Kelime: ilaçlar not yukarıdaki nedenlerle kreatinin yükselmesi böbrek hastalığı veya böbreklerin bozulduğunu göstermez Kreatinin düzeyini azaltanlar yaşlanmak beslenme bozukluğu