*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Basketbol Maçı İzleyen Kripto Para Kazanacak  (Okunma sayısı 748 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tekerlekli Sandalye Basketbol Maçı İzleyen Kripto Para Kazanacak



Yerli bir proje olan RowBlochain teknolojisi ile üretilen Unimpeded Coin (UPC), Tekerlekli Sandalye Basketbol maçını salonda canlı olarak izleyen seyircilere ücretsiz olarak dağıtılacak.

Ücretsiz UPC’lerin dağıtım şekli:

www.engelsizbasket.com sitesinde yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol Liglerinde herhangi bir Tekerlekli sandalye basketbol maçını izleyen ve instagram’dan @unimpededcoin etiketleyen (çekiliş ile belirlenecek) 10 spor severe 1.000’er adet UPC hediye edilecek olup her hafta Pazar günü yapılacak çekilişte toplamda 10.000 UPC hediye edilecektir.

Kampanyanın amacı Tekerlekli sandalye basketboluna dikkat çekmek ve boş olan tribünlerin biraz olsun hareketlenmesine katkıda bulunmak.

Proje; UPC Engelli Sporcu Cemal Özçelik tarafından, 1453 Engelliler Spor Kulübünün ihtiyaçlarını karşılamak ve Türkiye de ilk ve tek olacak her şeyi ile engellilerin kullanımına uygun bir spor tesisi ve misafirhane projesine kaynak sağlamak amacı ile geliştirildi.

Spor tesisi fiziksel, zihinsel, görme ve tüm engeli grupları için özel olarak tasarlanacak. Tesisin ve 100 odalı misafirhanenin tasarımında Türkiye Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Derneğinden destek alınacak.

12.11.2018 - coin-turk.com



Etiketler : İŞİTME ENGELLİLER EĞİTİM DERNEĞİ YENİ SANAYİ ÇANKIRI ÖĞRETİLEBİLİR ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ KAYSERİ PSİKİYATRİSİ DERNEĞİ CİNNAH KAYSERİ KOCASİNAN