*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tatil Kampları Başkentlileri Ağırlamaya Devam Ediyor  (Okunma sayısı 654 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tatil Kampları Başkentlileri Ağırlamaya Devam Ediyor
« : Temmuz 26, 2018, 04:16:33 ÖS »
Tatil Kampları Başkentlileri Ağırlamaya Devam Ediyor



Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait tatil kampları Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor. Akçay Tatil Kampı'nın, bu haftaki konukları engelli vatandaşlarla birlikte aileleri oldu.

Başkentlilerin, yaz tatillerini huzur içinde geçirdikleri dinlenme ve eğlencenin adresi Büyükşehir Belediyesi'ne ait tatil kampları, bu yıl da dolup taşıyor. Her hafta başka bir grubun ağırlandığı Büyükşehir'in tatil kamplarından Akçay Tatil Kampı'nın, bu haftaki konukları engelli vatandaşlarla birlikte aileleri oldu.

Hipodrom Caddesi'nden, 6 otobüs ve 6 engelli hizmet aracıyla yola çıkan yaklaşık 250 kişilik kafile, bir hafta süreyle Akçay Tatil Kampı'nda yazın tadını çıkaracak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tatillerini güven ve huzur içinde geçirmeleri için her türlü detayın düşünüldüğü engellilere, ailelerin yanı sıra, yolculukları süresinde araç sorumluları refakat edecek. Akçay'daki tatillerinde her türlü faaliyetten faydalanmaları için özel eğitmenlerden oluşan personelin yardımcı olacağı engelliler unutamayacakları bir yaz tatili geçirecekler.

Tekerlekli sandalyeye bağımlıların asansörlü otobüslerle evlerinden alındığı tatilciler, bir haftalık tatilin ardından engelli hizmet araçlarıyla ücretsiz olarak evlerine kadar bırakılacaklar.

Büyük bir coşku ve sevinç içinde yola çıkan engelli vatandaşları ve aileleri yakınları ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personelleriyle birlikte uğurladı.

26.07.2018 - İHA



Etiketler : kat fark var. Katolik bir toplum olmasına rağmen İSPANYA da oranlar milyon nüfus başına 35-40 arasıdır. Yine diğer Avrupa ülkelerinde ve Amerika da oranlar milyonda 25 in altında değil KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CAMİ YAPTIRMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ KAYSERİ