*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İŞKUR ve Engelsizkariyer "İş'te Engelleri Kaldıralım Projesi" hazırladı  (Okunma sayısı 784 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İŞKUR ve Engelsizkariyer "İş'te Engelleri Kaldıralım Projesi" hazırladı



Türkiye'de ilk kez Zonguldak İŞKUR ve Engelsizkariyer.com girişimleri ile 4B kapasite geliştirme programı "İş'te Engelleri Kaldıralım Projesi" hazırlandı. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın destekleri ile hayat bulan proje çerçevesinde "Toplum, Engelliler ve Aileleri, İnsan Kaynakları Profesyonelleri ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarından" oluşan 4 ayrı gruba "Engellilerle 360 Derece İletişim Sertifika Eğitimi", "Başarılı Engelli Aday Seçme ve Yerleştirme Sertifika Eğitimi", "Engelliler için İş ve Sosyal Yaşamda Başarıya Giden Yol" adlı interaktif uygulamalı eğitimler verildi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce 2018 yılı teknik destek programı kapsamında hazırlanan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen "İş'te engelleri kaldıralım" projesi semineri başladı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, seminerde yaptığı konuşmada, iş ve meslek danışmanlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörlerin insan kaynaklarında engellilerle ilgili sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Engellilerin istihdamı için proje başlattıklarını ifade eden Demirsu, "Müdürlük olarak bir proje yaptık ve BAKKA'dan teknik destek aldık. Konusunda uzman olan Mehmet Kızıltaş arkadaşımızı davet ettik. Taraf olduğumuz ya da paydaşlarımız olan kamu kurum ve kuruluşlarının insan kaynakları, özel sektör insan kaynakları, sivil toplum örgütleri ile engelli dernekleriyle birlikte programımızı yapıyoruz. İnanıyorum ki seminerimizin ardından engellilerimize olan hizmetimiz daha kaliteli olacaktır." dedi.

09.03.2018 - AA



Etiketler : Javascrip Kodları JAvascrip Kodları 2 Javascript Kod Arsivi 3 Html kod arşivi Html kod arşivi2 Tüm Html renk kodları En YEni Html kodları Mouse Kodları Mouse Kodları 2