*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yunusemre Belediyesi Engelli Öğrencileri Bilimle Buluşturdu  (Okunma sayısı 656 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yunusemre Belediyesi Engelli Öğrencileri Bilimle Buluşturdu



Manisa'nın Yunusemre Belediyesi'nin Bilim Şenlikleri Etkinlikleri kapsamında, Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu'ndaki zihinsel engelli öğrenciler deneyler yaparak bilimle buluştu.

Yunusemre Belediyesi Bilim Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu'nda eğitim gören zihinsel engelli öğrenciler, deneyler yaparak bilimi yakından tanıdılar. Okul içinde ve bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Sak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tufan Çelik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte zihinsel engelli öğrenciler, çeşitli deneyler yaparak bilimi yakından tanıma fırsatı bulmanın mutluluğunu yaşadı. Bilim şenliğinin ilçedeki birçok okulda devam edeceğinin altını çizen Çerçi, "Özel öğrencilerimizin yaşamın içerisinde olduğunu onlara hissettirmek sosyal yaşama öğrencilerimizi de katmak ve bilimin eğlenceli yönlerini onlara hissettirmek böyle bir etkinliği onlarla buluşturduk. Bilim Şenliğini ilçemizde bulunan diğer okullarımızda da bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu. Etkinlik sonunda Başkan Çerçi, zihinsel engelli öğrencilere kırtasiye malzemesi ve çanta hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

23.02.2018 - DHA



Etiketler : KAYSERİ ELBAŞILILAR SOSYAL DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ EĞİTİMCİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAYSERİ EĞİTİMCİLER DERNEĞİ KAYSERİ ŞUBESİ