*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Siirt Belediyesi Evde Bakım Hizmetlerine Başladı  (Okunma sayısı 742 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Siirt Belediyesi Evde Bakım Hizmetlerine Başladı
« : Aralık 13, 2017, 09:46:39 ÖÖ »
Siirt Belediyesi Evde Bakım Hizmetlerine Başladı



İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlar için evde bakım hizmetlerine başladı.

Siirt Belediyesince oluşturulan Evde Bakım Hizmetleri Birimi, yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlara hizmet verecek. Belediye bünyesinde kurulan birimde, 1 doktor, 1 hemşire ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri yer alacak.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, yaptığı açıklamada, sağlık kurumlarından taburcu olduktan sonra evdeki bakımlarının nasıl olacağı konusunda veya herhangi bir hastalığı olmasa dahi özel ihtiyaçlarını karşılayamama yönünde sıkıntı yaşayan yaşlı ve kimsesizlere hizmet verilmesini amaçladıklarını söyledi.

Bu amaçla uzman bir kadroyla Evde Bakım Hizmetleri Birimi kurduklarını ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

"Doğumdan ölüme kadar hizmetinizdeyiz sloganıyla yola çıktığımız bu hizmet, vatandaşımızın her an yanında olduğumuzun, ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sınırsız hizmet anlayışına sahip belediyecilik bilinciyle hareket ettiğimizin en önemli göstergesidir. Sosyal belediyecilik bilinciyle çalışmalarını yürüten Siirt Belediyesinin Siirtlilere sunacağı Evde Bakım Hizmet Biriminin tüm halkımız için hayırlı olması temenni ediyoruz."

13.12.2017 - AA



Etiketler : KAYSERİ AZİZİYE KURS VE TAHSİL ÇAĞINDAKİ TALEBELERE YARDIM DERNEĞİ KAYSERİ AYVAZHACI MAHALLESİ CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ KAYSERİ