*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Akbank Engelli Banka Personel Alımları Yapacak  (Okunma sayısı 736 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Akbank Engelli Banka Personel Alımları Yapacak
« : Aralık 11, 2017, 11:26:52 ÖÖ »
Akbank Engelli Banka Personel Alımları Yapacak



Engelli Çağrı Merkezi Yetkilisi alımı yapacak olan Akbank, adayların  en az yüzde 40 oranında engel raporlarının bulunmasını, güncel raporlarını banka ile yaptıkları birebir görüşmede de paylaşabilecek olmaları istenmektedir.

Engelli Çağrı Merkezi Yetkilisi İş İlanı Detayları

Açılan banka iş ilanına başvuruda bulunacak kişiler için en az lise mezunu olma şartı bulunduran Akbank, tüm adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalarını istemektedir. Yabancı uyruklu kişilerin banka iş başvurusu değerlendirme kapsamında yer almayacaktır.

Söz konusu iş ilanı için bir diğer kriter ise bireylerin yaşlarıdır. Sadece 1982 yılı ile sonraki yıllarda doğmuş adayların başvuru yapması istenmektedir.

Bankacılık temel yetkinliklerine sahip olan bireylerin başvurularını değerlendirecek olan banka, tüm adayların İstanbul'un Anadolu Yakasının herhangi bir ilçesinde ya da Kocaeli'de ikamet ediyor olmalarını, işe ulaşım sorunlarının olmamasını, sorumluluk sahibi olmalarını istemektedir.

İkna Etme Yeteneğinin Gelişmiş Olması İsteniyor!

Akbank'ın önceki dönemlerde yapmış olduğu banka iş ilanı mülakatlarında başarısız olmama, mülakatlardan elenmemiş olma kriteri sunan banka, tüm adayların diksiyonlarının iyi, insan iletişimlerinin kuvvetli, insan ilişkilerinin son derece düzgün, ikna etme yeteneklerinin gelişmiş, takım çalışmalarında başarılı, takım arkadaşları ile uyumlu, uyum sağlamada sorun yaşamayacak pozisyonda olmalarını istemektedir.

Başvurular 21 Aralık Perşembe Günü Son!

Açılan banka iş ilanı başvuruları 21 Aralık 2017 Perşembe günü sona erecektir. 21 Aralık'tan sonra banka şartlara uygun olan adaylar ile iletişme geçecektir. Tüm adayların detaylı bir CV bırakmaları gerekmektedir.

Akbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

11.12.2017 - bankaciyim.net



Etiketler : KAYSERİ DERNEĞİ SURETİ ALEM FOTOĞRAF VE SİNEMA SANATI DERNEĞİ
SUR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ BİLLUR HAYMANA ÇAY BAĞLARI KORUMA DERNEĞİ