*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri’ne Gümüş Ödül  (Okunma sayısı 824 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri’ne Gümüş Ödül



Dünyada yaklaşık 60 ülkeden her sektörden çok sayıda şirket, kuruluş, kar amacı gütmeyen kuruluşun katıldığı ve 7 kategoriden oluşan 14. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’ne Kuruluş ve Organizasyon Kategorisi’ne bu yıl 3 bin 900 başvuru yapıldı.

12 jüri heyeti tarafından yapılan iki aylık değerlendirme sonucunda, Manisa Organize Sanayi Bölgesi, zihinsel engelli bireylere yönelik olarak 2015 yılı sonunda başlattığı ve 2017 yılı başında işletmeye aldığı sosyal sorumluluk projesi ZEKİ Yaşam Merkezi ile ‘Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı’ kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Ödülü, geçen 21 Ekim’de, İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen törenle alan Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Sarıgözoğlu, “Aldığımız ödül, projenin gerçekleşmesinden duyduğumuz gurur ve mutluluğun simgesi oldu” dedi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Projesi, toplamda 12 işyerinin ve 96 kişilik zihinsel engelli bireyin istihdam kapasitesinin olduğu merkezde Ekim 2017 itibariyle 34 zihinsel engelli birey, Manisa OSB’de istihdam edilerek iş ve aylık gelir sahibi oldu.

27.10.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : öldürün bir kurşun sıkın Her neyim varsa alın ve yakın Yeterki onu bana bırakın Paylaşamam paylaşamam Seni asla paylaşamam Sensizliğe alışırım Ama seni paylaşamam sen bitti