*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İpsum Station İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Yerini Aldı  (Okunma sayısı 732 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İpsum Station İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Yerini Aldı



Bu yıl kapılarını 86. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yerini alan Karabağlar Belediyesi standı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Karabağlar'ın geleceğini yansıtan çizgilerle dizayn edilen stantta, Karabağlar Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veriliyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan stantta, Karabağlar Belediyesi projeler arasında yer alan İpsum Station (akıllı istasyon), sunumunu yapan Murat ABALOĞLU sosyal bir projeyi tanıtmakla birlikte engelli katılımcılarında büyük beğenisini topladı. İpsum Station güneş enerjisi ile çalışan akıllı istasyon sayesinde engelliler akülü araçlarını kısa zamanda şarj ederken, katılımcılar ücretsiz internetten faydalandı.

Dijital ekranında otomatik olarak çeşitli reklamların gösterildiği cihazda, aynı zamanda 2 güvenlik kamerası mevcut. Kare kod okuma özelliği de bulunan akıllı cihaz, 5651 Sayılı Yasa gereği ücretsiz internet özelliğiyle Fuar katılımcılarına hizmet verirken, engelli vatandaşların araçlarını da kısa sürede şarj ederek fuara katılanlara büyük kolaylık sağladı.

Acil yardım hizmetleri konusunda iletişim amacıyla da kullanılabilen Akıllı istasyon, ekranı sayesinde fuar katılımcılarının e- belediye, MHRS, E-Devlet hizmetlerine ulaşma imkânı tanıdı. Dilek veya şikâyetleri stanttaki görevli personele aktaran vatandaşlar daha iyi bir Karabağlar için çalışmalara katkıda bulunurken, birçok vatandaş ise belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek duydukları güveni dile getirip, hizmetleri için başta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin SELVİTOPU olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

25.08.2017 - yaşadıkça