*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Turgutlu’da Engelli Otopark Yerlerindeki Dubaları Tamamlayın!  (Okunma sayısı 474 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Turgutlu’da Engelli Otopark Yerlerindeki Dubaları Tamamlayın!



Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde engelli park yerlerindeki dubaların sürücüler tarafından kırılması sonrası engelli park yerlerinde sorun yaşandığı bildirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçenin ana caddelerinde bulunan Engelli Parka araç park etmek isteyen sorumsuz sürücüler tarafından trafik dubaların kırılması beraberinde sorunları da getirdi.

Engelli park yerine park etmek isteyen  hak sahibi sürücüler, başka araçların park etmesi nedeniyle zor durumda kalıyor. Engelli araç sürücüleri: “Dubalar olmadığı için başka araç sahipleri doğal olarak araçlarını park ediyor. Bu durumda bizleri mağdur ediyor. Biz Büyükşehir’e  dubaların konması için başvurduğumuzda  ‘Tamam’, ‘elimizde duba yok’, ‘önümüzdeki ay takılacak ‘ “takılacak gibi abuk sabuk “yanıtlar veriyorlar.” diye tepkilerini dile getirdi.

Bu kadar duyarsızlık olur mu?

Turgutlu Engelliler Derneği Onursal Başkanı ve Turgutlu Iğdırlılar Dernek Başkanı Sebahattin Kaya: ”Yazık çok yazık. Bir trafik dubası 8 ile 22 lira arasında ,iki tane vidayla yere çakılacak. “ dedi

Kaya olayla ilgili şu yorumu yaptı : “Aylardır  üyelerimiz mağdur. İlçenin en işlek caddesi Atatürk Bulvarı’nda  trafik dubaları kırıldıktan sonra başka araçlar bizlilerin özel otoparklarına araç koyduklarından  üyelerimiz zor durumda kalıyor. Sonra başlıyor kavga. Bu kadar duyarsızlık olur mu? Sayın  Başkan Cengiz Ergül’ün bu konuya el atmasını istiyoruz “

11.07.2017 - turgutluyanki.com