*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Alanya'da Diş Tedavisinde Engeller Kaldırıldı  (Okunma sayısı 549 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Alanya'da Diş Tedavisinde Engeller Kaldırıldı
« : Nisan 27, 2017, 02:34:13 ÖÖ »
Alanya'da Diş Tedavisinde Engeller Kaldırıldı



Engelli hastalar, düzenleme sayesinde rahatlıkla tedavilerini yaptırabiliyor.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ali Kurşun, engelli asansörleri, tutunma barları, yürüyüş yolu, kabartmalı panolar ve yönlendirme levhalarının yanında yalnızca engelli bireyler için tasarlanmış son derece ergonomik ve işlevsel engelli diş ünitesinin, bu aydan itibaren engelli hastalara hizmet vermeye başladığını söyledi. Lokalizasyon olarak zemin katta konumlandırılan engelli kliniğinin, hastaların ulaşımı bakımından büyük avantaj sağladığını aktaran Dt. Ali Kurşun, “Engelli ünitemiz 12 metrekarelik alanda, tekerlekli sandalyenin rahatça geçebileceği genişlikte. Hissedilebilir takip yüzeyi, hastane girişinden engelli ünitesine kadar devam etmektedir. Ayrıca görevlendirilmiş refakatçi personelimiz yardıma ihtiyacı olan engelli bireylerimize merkez içerisinde yardım amacıyla bulunmaktadır" dedi.

Başhekim Dt. Kurşun, engelli dostu merkez olan Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tüm hastaların engelsiz bir şekilde hizmet almalarına yönelik uygulamaların devam edeceğini kaydetti.

21.04.2017 -  DHA



Anahtar Kelimeler : engel değil Engellilerin konumu yeterince iyi algılanmıyor Kemal Demirel ise engellilerin her beş senede bir araba değiştirme zorunluluğundan ve bunun için Ankara'ya