*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Adana Basketbol Engelliler Spor Kulübü Ankara'yı 62-58 Yendi  (Okunma sayısı 808 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Adana Basketbol Engelliler Spor Kulübü Ankara'yı 62-58 Yendi

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.ligde mücadele eden Adana Engelliler Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü 62-58 yendi.

Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Kocatürk, Adana'nın takıma sahip çıkması için çağrıda bulundu. Kocatürk yaptığı açıklamada;

"Ankara Büyükşehir Belediye Spor maçı biraz zor oldu fakat gösterdiğimiz performans ile maçı aldık. Takım olarak bizim ile denk bir takımdı. Tüm oyuncularıma gösterdikleri gayretler için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir oyun sergilediler ve maçı aldılar. Oyuncularım maç boyunca iyi mücadele ettiler. İlk 2 periyod da Ankara Büyükşehir Belediye Spor skor olarak öndeydi, fakat biz üçüncü periyod da oyun hâkimiyetini elimize aldık ve skoru lehimize çektik. Kendi sahamızda haklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Burası Adana ve burada kimseye kolay kolay maç yok diyoruz. Tüm Adana'mıza sesleniyorum. Bu takımımıza sahip çıkın çünkü iyi bir takım. Eğer bu takımımıza bir iki transfer yapabilirsek, süper lige çıkacağımıza eminim. Yapamasak da çıkacağız fakat takviye yaparsak daha rahat oluruz. Hepimiz buna içten inanıyoruz." dedi.

17.01.2017 - Adana İlk Haber

Anahtar Kelimeler : Zamani.Albert Champdor Oluler Kitabi Alfa Cellatlari Emil Pataja Alfred Adler Psikolojik Aktivite Alfred Adler Insan Tabiatini Tanima Alfa Cellatlari Emil Pataja.Alfred Bester