*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: U 22 Tekerlekli Sandalye Genç Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu  (Okunma sayısı 854 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
U 22 Tekerlekli Sandalye Genç Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu

Türkiye, 22 Yaş Altı Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi finalde 53-38 yenerek şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yayımladığı mesajla Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Milli Takımımızı tebrik etti.

İtalya'da yapılan 22 Yaş Altı Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda Genç Milli Takımımız, finalde İngiltere'yi 53 - 38 mağlup ederek şampiyon oldu. Genç Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenme başarısı göstererek namağlup olarak şampiyonluğa ulaştı.

Bakan Çağatay Kılıç, 22 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Milli Takımımızı Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 22 Yaş Altı Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Genç Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

"İtalya'nın Udine kentinde düzenlenen 22 Yaş Altı Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol  Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Genç Milli Takımımızı kutluyorum. Namağlup Avrupa Şampiyonu olarak bizlere uluslararası arenada büyük mutluluk yaşatan 22 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Milli Takımımız ile gurur duyuyoruz. Elde edilen tarihi başarıda emeği geçenleri kutluyor, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum"?

15.01.2017 - gsb.gov.tr

Anahtar Kelimeler : steril etmek Radyopak yeni mahalle nöbetçi eczane ayaş nöbetçi eczane kayseri NÖBETÇİ ECZANE 10 temmuz multiple skleroz tedavisi çubuk nöbetçi eczane pankreas