*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TFF Sesi Görenler Ligi Fikstür Çekimi Yarın Yapılacak  (Okunma sayısı 994 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
TFF Sesi Görenler Ligi Fikstür Çekimi Yarın Yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Görme Engelliler Federasyonu bünyesindeki Sesi Görenler Ligi 4. Sezon Kura Çekimi ve tanıtım toplantısı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Görme Engelliler Federasyonu bünyesindeki Sesi Görenler Ligi 4. Sezon Kura Çekimi ve tanıtım toplantısı, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak.

Riva Tesisleri'nde yarın saat 11.00'de başlayacak toplantıya, Riva'da kampta olan Görme Engelliler Milli Takımı ile birlikte, UEFA Futbol Sosyal Sorumluluk Müdürü Patrick Gasser, TFF Engelliler Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Gürsoy, Yazar Çetin Korkut ve Görme Engelliler Spor Federasyon Başkanı Abdullah Çetin katılacak.

Bu arada Sesi Görenler Milli Takımı'nın 7-18 Eylül tarihlerinde Brezilya'nın Rio De Jenerio kentinde gerçekleşecek Paralimpik Oyunları'na gitme yolundaki hazırlıkları Riva Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde devam ediyor.

11.03.2016 - Cihan

Etiketler: geçerliliği kabul edilen en az yüzde kırk veya üzerinde çalışabilir engelli olduğunu gösterir sağlık kurulu raporuna sahip olup olmadığı, Atama yapacak ilgili kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerindeki