Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Sincan'ı Rahat Geçti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Sincan'ı Rahat Geçti (Okunma sayısı 868 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Mart 03, 2016, 01:16:05 ÖS »
İşitme Engelliler Voleybol 1. Lig A Grubu'nda mücadele eden Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Voleybol takımı Ankara Sincan İşitme Engelliler takımıyla oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak 2'de 2 yaptı.
Manavgat Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler-Sincan İşitme Engelliler karşılaşmasını Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve İşitme Engelliler ve İşaret Dili kursiyerleri izledi.
Karşılaşmada baştan sona rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Voleybol takımı karşılaşmanın setlerini 25-19, 25-14 ve 25-14 karşılaşmayı da 3-0 kazanmayı başardı.
Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından sahaya inen Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü voleybolcuları ve yöneticileri kutladı.
29.02.2016 - İHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki