*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şanlıurfa’da "Engellilerle 360 Derece İletişim" Eğitimi Düzenlendi  (Okunma sayısı 957 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Şanlıurfa’da "Engellilerle 360 Derece İletişim" Eğitimi Düzenlendi



Türkiye Belediyeler Birliği tarafından uygulanan ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin pilot Belediyeler arasında yer aldığı ‘İstihdam İçin Eğitim ve Koordinasyon Projesi’ İSKEP  engelli vatandaşlar için engellerin kaldırılması adına "Engellilerle 360 Derece İletişim" adlı seminer düzenledi.

Dezavantajlı bireylerin İstihdamına katkı sağlaması hedeflenen İSKEP Projesiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından ortak finanse edilen projede Türkiye Belediyeler Birliğinin belirlenen 12 pilot il arasında yer alıyor.

“Engellilerle 360 Derece İletişim” isimli kitabın yazarı ve televizyon programcısı Mehmet Kızıltaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Büyükşehir Belediyesi personellerine ve bir çok kamu kuruluşlarında çalışan engelli bireylere yönelik toplumsal önyargıların ortadan kaldırılması ve engelli kişilerle iletişimin kolaylaştırılması konuları görüşüldü.

Engelli vatandaşlara sosyal destek ve istihdam hizmetlerinin sunulmasına ilişkin yeni bir model geliştirilen İSKEP Projesinde, toplumdaki dezavantajlı bireylere olan önyargıların aşılmasına yönelik bir dizi farkındalık ve empati çalışması yapılıyor.

07.01.2016 - sanliurfa.bel.tr


Etiketler: Stereoidler İmuran Azathıoprıne Celcept Mikofenolat Mofetil MMF Myfortic Mycophenolate Sodium Sandimmun Neorel Siklos Kadavradan nakilli olan birisi olarak bende, kadavra listesine mutlaka yazılın diyorum