*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Süleymanpaşa Belediyesi Evde Bakım Hizmetine Başladı  (Okunma sayısı 782 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Süleymanpaşa Belediyesi Evde Bakım Hizmetine Başladı
« : Aralık 22, 2015, 10:39:50 ÖÖ »
Süleymanpaşa Belediyesi Evde Bakım Hizmetine Başladı



Sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtmaya çalışan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmada, Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde görüşülüp oy birliği ile onay almasının ardından Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri harekete geçti.

BAKIM VE YEMEKLER SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ'NDEN

Yatalak, yaşlı, engelli, bakıma muhtaç yaşayan kişilere Süleymanpaşa Belediyesi olarak ücretsiz "Evde Bakım Hizmetleri" projesi kapsamında çalışmalara başlayan ekipler yapılan araştırmanın ardından bakıma muhtaç olarak belirlenen kişilerin kapısını çalarken kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin kişisel bakımlarının sağlanması, hastaların yaşadıkları ortamların sağlık koşullarına uygun hale getirilmesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi'nden her gün yemek tahsis edilmesi hizmetine başladı.

EŞKİNAT: "SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ."

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Mutlu bir ailedir Süleymanpaşa sloganıyla başlatılmış olan çalışmalarımızdan bir durağı daha geçmenin gururunu yaşamaktayız. Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan evde bakım hizmetleri ekibi bundan böyle; yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek ev temizliği, ortam dezenfeksiyonu, çamaşır ve bulaşık yıkaması, saç ve sakal tıraşı ile kişisel bakım gibi hizmetleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirecek. Sosyal belediyecilik anlayışımızla birlikte güzel işler başarmaya devam edeceğiz." dedi.

"HİZMETİ HIZLI BİR ŞEKİLDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRABİLMEK İÇİN BİR ARACIMIZI SADECE BU İŞ İÇİN TAHSİS ETTİK"

Evde bakım hizmeti için tahsis edilen araç ile ilgili sözleriyle açıklamalarına devam eden Eşkinat; "Bu hizmeti hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırabilmek için bir aracımızı sadece bu iş için tahsis ettik. Her türlü ekipmanlarla donatılmış aracımızda elektrik süpürgesi, buharlı yıkama makinesi, ütü, temizlik malzemeleri, bay bayan kuaförü, 2 hasta bakıcımız ve 2 temizlik görevlimiz ile hizmete başladık. Ayrıca sağlık noktasında da ihtiyaç duyulması halinde Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içinde çalışmalar gerçekleştirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

22.12.2015 - haberler.com


Etiketler: yoksa böbrek rahatsizligi B12 degerini mi yukseltir mi bilgisi olan var mi evet uzak durmamız lazım sudan ama sadece su deyilki yarı yine diyaliz cumartesi pazar yine sıkıntı birde çalışıyosan ütnün başın da yine susuzluk korkmayın