*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Süleymanpaşa’da Engellileri Taşıyacak Araçlar Tanıtıldı  (Okunma sayısı 1012 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Süleymanpaşa’da Engellileri Taşıyacak Araçlar Tanıtıldı



Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) için alınan Engelli Araçların tanıtımı yapıldı.

Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Park'ta gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER)üyeleri katıldı. Engelli vatandaşları evlerinden alıp okullara ve hastanelere taşıyacak araçların tanıtımı gerçekleştirildi. İlk etapta 2 aracın 24 saat boyunca engelli vatandaşlara hizmet vereceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imkanların artmasıyla araçların sayısının artırılacağını söyledi.

Çağdaş ülkeler engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için öncelik verdiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi başından beri Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) aracılığıyla engelli vatandaşlarımızın hizmetine katkı vermeye çalışıyor. 2 aracımızın çağdaş bir şekilde hizmete girdi. Yeterli değil ama imkanlar arttıkça yenilerini ilave edeceğiz. Gündüz çalışacak 2 araç. Öğrencilerimizi okula, hastalarımızı hastaneye taşıyacak. Ama bu filo geçe nöbetçisiyle birlikte 24 saat engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bütün Tekirdağ halkına araçlar hayırlı uğurlu olsun. imkanlar dahilinde bütün vatandaşlara, birinin hakkının diğerine geçirmeden eşit bir şekilde elimizdeki imkanları kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

21.10.2015 - İHA