*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Kayıdını Yaptırdı  (Okunma sayısı 969 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Engelli AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun Kayıdını Yaptırdı

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun TBMM'de kayıt yaptırması 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun TBMM'ye gelerek kayıt yaptırdı.

Engelli AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun da bugün kaydını yaptırdı. Meclis'teki karşılamanın çok güzel olduğunu belirten Karaburun, "Çok heyecanlıyım. Engelli bir milletvekili olarak burada olmak gerçekten çok güzel. Bu ben olduğum için değil, başka bir engelli kardeşimiz de olmuş olsaydı yine aynı mutluluğu yaşardım. Bundan sonraki süreçte de inşallah engelli kardeşlerimizin, kadınlarımızın, vatandaşlarımızın vekili olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi. Karaburun, hizmet odaklı bir parti olduklarını ve hizmet anlamında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını bildirdi."Meclis engelli bir milletvekiline hazır mı?" sorusuna, Karaburun, "Hazır, rampa ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kapıdan buraya gelene kadar bir sıkıntı yaşamadım, bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama" diye konuştu. Bennur Karaburun, seçim kampanyasında çok güzel bir ekiple çalıştığını ve hiç bir zorluk yaşamadığını vurgulayarak, "Çok güzel destekleyici bir güçle burada olduğumu biliyorum" ifade etti.

19.06.2015 - AA

Etiketler: usta elemanlar alınacaktır KALIPHANE ELEMAN SAC veya plastik kalıplarınız montaj ve alıştırma işçilikleri konusunda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere kalıphane elemanları
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri