*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TSÇV Steptember Projesiyle İkinci Altın Pusula Ödülü’nü Kazandı  (Okunma sayısı 968 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
TSÇV Steptember Projesiyle İkinci Altın Pusula Ödülü’nü Kazandı



Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu sene 14. kez düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri, 25 Mayıs Pazartesi akşamı gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), Sivil Toplum Kuruluşları kategorisinde “Steptember” Kampanyası ile ödüle layık görüldü. Toplumu sağlıklı yaşama teşvik etmek ve Cerebral Palsy’li çocukların hayatında fark yaratmak amacıyla hayata geçirilen  ‘Steptember’ projesi TSÇV’ye ikinci Altın Pusula Ödülü’nü kazandırdı.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin “Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı olarak Cerebral Palsy(CP) alanında farkındalık yaratmak ve CP’li bireylere fayda sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Global bir proje olan Steptember’ı Türkiye’ye kazandırmanın heyecanını bu ödül ile taçlandırdık. Bu yıl da Eylül ayında yürüteceğimiz Steptember’ın adını böylece tüm sektöre duyurmuş olduk. Bu ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyor, TÜHİD’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Steptember Projesi, bireylerin sağlık ve motivasyonunu günde 10 bin adım atmaya teşvik ederek arttırırken, Cerebral Palsy’lilerin hayatlarında pozitif etkiler yaratmayıp amaçlar.

Başarılı halkla ilişkiler çalışmalarını ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla, TÜHİD tarafından 2001 yılından bu yana verilen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ne bu yıl 13 ana 7 alt kategoride toplam 124 proje başvuruda bulundu, 30 proje ödüllendirildi.

27.05.2015 - Yaşadıkça


Etiketler: CEVDET CANDAR DURNALIK SÜLEYMAN ÇAY DÜLÜK AHMET KITIR DÜLÜKBABA HALİL AYDÜN DÜNDARLI MEHMET ÇOBAN EMEK İSA ALAGÖZERİKLİ ŞAKİR AKBAĞ ESKİŞARKAYA ÖKKEŞ
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri