*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’de Karabük’ten Üçüncülük Başarısı  (Okunma sayısı 1099 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’de Karabük’ten Üçüncülük Başarısı

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’de Kardemir Karabükspor, sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 40 sayı farkla 89-49 mağlup ederek ligi üçüncü bitirdi.

Karabük Merkez Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Kardemir Karabükspor ilk periyotu 25-8 önde tamamladı. Oyunda üstünlüğü elden bırakmayan ev sahibi karşılaşmanın ilk devresini 27 sayı farkla 45-18 üstünlükle tamamladı. Maçın 3. çeyreğini 70-35 üstün geçen kırmızı-mavili ekip müsabakadan 89-49 galip ayrıldı.

Ligi 3. olarak bitirmeyi garantileyen ev sahibi takım karşılaşma sonunda kupasını aldı.

Maçın ardından düzenlenen törende 2014-2015 sezonunu 3. sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor BEBT takımına madalyaları Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, İl Garnizon Komutanı Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Ünsal, Hakan Yılmaz ve Volkan Türker ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Canyurt tarafından takdim edildi.

01.06.2015 - İHA

Etiketler: düzenlemenin yetersizliğinden hareketle, 2005 yılının Temmuz ayında kamuoyunda “Engelliler Kanunu” diye anılan 5378 sayılı düzenleme yürürlülüğe koymuştur. Yasayla, tüm kamusal
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri